img
Home / Over de Xbox One S / Xbox One Store

Xbox One Store

/
/
1123 Views

De Xbox One store is de verzamelplek waar je verschillende games kunt vinden om te downloaden. Jammer genoeg zijn deze games veelal helemaal niet goedkoper als in de winkel. Wanneer je dan geen zin hebt om naar buiten te gaan kun je er wellicht beter voor kiezen om je games niet in de Xbox One Store te downloaden maar om ze eenvoudig thuis te laten bezorgen.

Zo heb je toch het gemak van shoppen vanuit thuis, zonder dat dit de moeilijkheden van langsgaan in de winkel met zich meebrengt. Denk alleen al eens aan de extra mogelijkheden die een fysieke game met zich meebrengt ten opzichte van een download. Mocht je er ooit op zijn uitgekeken kun je een fysieke game nog weer doorverkopen op een marktplaats of bij mijngamesverkopen/xbox-one. Dat gaat met download nu eenmaal niet. En als het prijsverschil dan zo klein is, waarom dan dat risico lopen?

Ook kun je het bij deze term “Xbox One Store” natuurlijk ook hebben over de sites waar je de console en games kunt kopen natuurlijk. Dan hebben we hier voor jou een lijst met de beschikbare plekken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
2 + 30 =


It is main inner container footer text