img
Home / Xbox One S met games / Xbox One spellen

Xbox One spellen

/
/
1015 Views

Het grote voordeel van de nieuwe Xbox One S spelcomputer is dat je een geheel nieuwe console hebt met extra features, maar wel een hele grote hoeveelheid aan spellen tot je beschikking hebt. Zo kun je gamen met 4K, en al je favoriete titels heb je gewoon tot je beschikking. Bij gamesgratisthuis.nl hebben ze er trouwens heel wat.

Nu hoef je niet te wachten of games van de oudere consoles backwards compatible zijn, ze kunnen allemaal worden afgespeeld. Denk aan Xbox exclusive titels zoals HALO en Gears of War. Met nieuwe verhalen die zijn toegevoegd, maar natuurlijk ook de volledig geremasterde verhalen van de oudere Xbox 360. Maar natuurlijk ook al die titels die ook voor Sony uit zijn gekomen. En nu maar wachten op welke Xbox One spellen nog meer uit zullen komen zodat jij nog weer jaren vooruit kunt aan spelmateriaal die uit blijft komen, met elk jaar weer mooiere graphics en vettere en vloeiender gameplay in de Xbox One spellen.

Een groot onderdeel van de perfecte beeldkwaliteit zijn de perfecte kleuren. Deze kunnen worden gerealiseerd doormiddel van de HDR functie die zit ingebouwd in de One S. Zo komen alle spellen prachtig uit en hoef je niet te lang te turen naar een donker spel, zonder dat je daadwerkelijk kunt zien wat er gebeurt.

Daarnaast heeft deze console natuurlijk de beste platform exclusive games. Dat betekent dat deze alleen op de spelcomputer van Microsoft worden uitgebracht, en op geen enkel ander platform. Keuze te over dus om de bad guys er eens lekker van langs te geven, of lekker te crossen op het circuit.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
27 × 15 =


It is main inner container footer text