img
Home / Xbox One S met games / Xbox One S FIFA 17

Xbox One S FIFA 17

/
/
1190 Views

De Xbox One komt in vele bundels op de markt, en dat is ook niet zo gek. Iedereen heeft een spel nodig dus als je hem dan koopt wil je er wel eentje bij hebben. Maar niet iedereen houdt van hetzelfde genre. Daar hebben de winkels en uitgevers wat op gevonden: de handige bundels!

Koop nu bijvoorbeeld jouw console samen met FIFA 17. Als jij van voetbalspelletjes houdt dan is FIFA de game voor jou. Geen enkele andere sportgame is zo populair als de FIFA’s en met goed recht! Balcontrole als nooit tevoren en de beste graphics die je ooit hebt gezien. Jouw voetballers komen volledig tot leven op het 4K scherm. De Xbox One S kan het aan, en dit nieuwe sportspel kan het aan. Kun jij het aan?

Al je lievelingsteams zitten erbij samen met de beste spelers. Zo kun jij jouw team naar de overwinning helpen en die beker pakken! Maak je ideale club door spelers te traden en versterk je elftal op het veld met jouw tactiek.

Met FIFA 17 brengt EA Sports de Frostbite-engine naar FIFA. Ook is er een geheel nieuwe, verhalende spelmodus.

  • – Tweakers.net

Zeker bij zo’n bundel wil je er misschien ook wel een extra controller bij. Sportspellen zijn altijd leuk om samen of tegen elkaar te spelen. Bij deze winkels kun je terecht voor een volledige Xbox One S FIFA 17 bundel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 × 4 =


It is main inner container footer text