img
Home / Over de Xbox One S / Xbox One S draadloos internet

Xbox One S draadloos internet

/
/
1960 Views

Gamen is leuk, super leuk eigenlijk. Maar de beste ervaring heb je wanneer je online gamed. En online gamen vereist natuurlijk wel een internet verbinding. Ga je dan allemaal draden aanleggen in je kamer? Dacht het niet.

Enter: Xbox One S draadloos internet

Xbox One s internet met ethernet kabelGelukkig heeft de nieuwe console van Microsoft de beschikking over draadloos internet met wifi. Een ethernet kabel kan ook als je niet zo’n goede wifi hebt, maar draadloos is toch een stuk gemakkelijker. Waar de eerste Xbox 360 consoles nog een adapter nodig hadden om connectie met wifi te kunnen maken kun je de One S gewoon gelijk aan laten sluiten op het netwerk.

Xbox One s draadloos internet installeren

Taal instellen voordat je Xbox one s draadloos internet installeertInstalleren is gemakkelijk en je loopt er al doorheen bij de eerste keer opstarten en instellen van je spelcomputer. Na het aanzetten van je console kom je in het menu. Je kiest je taal, ook wordt je gevraagd om je display in te stellen. Dit is belangrijk voor bijvoorbeeld 4K upscaling en HDR gaming. Na een paar stappen te hebben doorlopen kom je in stap 7, het instellen van je internet verbinding. Hier kun je kiezen uit een van de wifi verbindingen die de console kan vinden. Klik jouw router aan en vul je wachtwoord in waarmee je ook andere apparaten kunt verbinden. Et voila, gemakkelijker kan niet. All done!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 − 12 =


It is main inner container footer text