img
Home / Accessoires / Xbox One S Accessoires

Xbox One S Accessoires

/
/
1935 Views

De Xbox One console, en daarmee ook de Xbox One S, kende al menig accessoires. Wij hebben er hier een stel voor je opgesomd, alsmede een aantal nieuwe die echt alleen voor de S geschikt zijn. Zo heb je bijvoorbeeld een nieuwe accessoire nodig om de Kinect Camera aan te kunnen sluiten. Aan de andere kant zijn accessoires zoals headset adapters met de nieuwe controllers bij de S niet meer nodig, en dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Welke Xbox One S Accessoires zijn must haves?

De Xbox One S Stereo headset is een must have voor die nachtelijke online gaming sessies. Niet alleen kun je je geluid via de headset sturen zodat je ’s nachts niemand hoeft te storen, maar je kunt ook nog eens met je teamgenoten chatten om je tactieken tegen de vijand samen te stellen.

De Media afstandsbediening maakt het kijkgemak nog net iets gemakkelijker. De One S maakt 4K kijken van Netflix en Youtube mogelijk, alsmede de 4K Blu-Ray speler. Maar als je je uiteindelijk gaat irriteren aan de werking van de controller bij het zoeken naar je films en series is dat ook zonde. De Media afstandsbediening biedt dan uitkomst zodat je Microsoft entertainment system voelt als elk ander streaming apparaat op je TV.

De Xbox One S chatpad geeft je de mogelijkheid om eenvoudiger te chatten en andere gegevensinvoer te doen. Zo kun je bijvoorbeeld ook eenvoudiger zoeken naar de films en series of internetsites, maar je kunt ook snel even een bericht typen naar je vrienden of ze online komen voor een lekkere battle.

Een handige Xbox One S accessoire is de docking station. Met deze toevoeging zit je niet langer met je batterijen te klooien, een reden misschien om voor de PS4 te kiezen met zijn controllers die wel oplaadbaar zijn. Maar niet getreurd, een redelijk laagdrempelige aanschaf is de docking station met maar liefst twee oplaadbare batterijen voor je twee controllers, ├│f om altijd een reserve te hebben wanneer de ander opraakt. Zo kun je weer uren achtereen gamen.

De Xbox One gitaar accessoire geeft jou de mogelijkheid te rocken als een gitaarheld. Met nog meer respons en precisie als voorheen worden jouw gitaarslagen geregistreerd en vertaald naar de leukste gitaargames.

Raakt jouw console vaak vol? Heb je veel downloadable games of ben je veel bezig om je prestaties op te nemen om bijvoorbeeld later online te zetten? Nykon heeft de oplossing met de Databank. Een toevoeging aan je spelcomputer die het mogelijk maakt om naast de standaard 2.5mm hardeschijf die in de console zelf zit een 3.5mm harde schijf toe te voegen voor nog meer opslag capaciteit.

De Xbox One Kinect camera accessoire is een leuke toevoeging, zeker wanneer je kinderen hebt. Het is alleen best weer een blok om neer te zetten of een beetje leuk weg te werken. Gelukkig is er een speciale beugel om hem gemakkelijk bij de TV te kunnen ondersteunen, heb je de Kinect? Koop dan ook voor een beetje meer de beugel erbij.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 15 =


It is main inner container footer text