img
Home / Xbox One S met games / Xbox One S Aanbieding

Xbox One S Aanbieding

/
/
1436 Views

Jouw nieuwe console wordt de Xbox One S. Na aandachtig lezen wat hij allemaal kan en waarom hij beter is dan zijn voorganger, óf de PS4, ga je er eentje kopen. Maar of je nu van een oudere console upgrade of dat je de Xbox One al had maar nu 4K wil gaan gamen, een Xbox One S aanbieding is waarnaar je op zoek bent.

Er zijn altijd wel leuke dealtjes te vinden, als je goed zoekt. Soms stunten een paar winkels en kun je gelijk tegen gereduceerd tarief je slag slaan. Bijvoorbeeld in een leuke bundel met een paar games of zelfs een tweede controller.

Gelukkig hebben wij voor jou de dealtjes gevonden en kun je bij deze online shops terecht voor een leuke Xbox One S aanbieding.

 

De Xbox One aanbieding beoordelen

Eén tip voor de shopaholic. Denk van te voren goed na over wat je precies nodig hebt en wilt hebben in je bundle. Het is namelijk zo dat een deal er soms goedkoop uitziet, en het misschien ook wel is, maar als er allemaal dingen bijzitten die je eigenlijk helemaal niet wilt hebben ben je misschien goedkoper uit om een kale spelcomputer te kopen.

Denk bijvoorbeeld aan een Xbox One aanbieding met FIFA erbij. Misschien houd je wel helemaal niet van voetbalspellen en dan heb je er toch deels voor betaald. Kies dan liever voor een samenstelling met een spel erbij die je wél leuk vindt en misschien anders wel los zou aanschaffen. Daarin zit de échte besparing van een goede Xbox One aanbieding.

Mocht je er geen een kunnen vinden met artikelen als extra’s die je anders zelf ook had gekocht, dan kun je misschien beter gaan voor een basis versie zonder extra’s die je misschien niet eens zal gaan gebruiken. Tuurlijk, je kunt ze altijd nog verkopen. Maar 1 dit is heel veel gedoe, en 2 je krijgt er als particulier veel minder voor.

Wanneer jij het verkoopt is het namelijk gelijk tweedehands. De koper zal het niet echt uitmaken of je hem helemaal niet hebt gespeeld of zoals vele andere verkopers met jou, slechts 4 uurtjes. Een goede deal is een slimme beslissing!

Een Xbox One aanbieding bestaat uit….

Er zijn een paar mogelijkheden. De actie prijs kan bestaan uit:

  1. Een extra controller naast de normaal bijgeleverde controller
  2. Een extra game of meerdere spellen.
  3. Een gratis Kinect camera en geschikte games
  4. Een combinatie van hierboven

Xbox One aanbiedingVraag jezelf eens af, wat moet je met een kinect controller als je deze helemaal niet wilt gaan verkopen? Oriënteer jezelf eens op martkplaats.nl om te kijken wat je er tweedehands nog voor terug zou kunnen krijgen en haal dit bedrag van de bundelprijs af. Zo weet je ongeveer of je goedkoper uitbent met deze samenstelling of beter voor een andere kunt gaan.

Soms zijn deals zo goed dat je ze niet kunt laten liggen, zelfs als je uiteindelijk spellen of accessoires wilt gaan verkopen. Bedenk alleen nog dat het je wat tijd kost om ze te verkopen en met de kopers te dealen.

Met deze tips kun je vast wel ergens een leuke actie prijs op de kop tikken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 7 =


It is main inner container footer text