img
Home / Xbox One S met games / Xbox One S 1TB

Xbox One S 1TB

/
/
1030 Views

Er zijn verschillende versies verkrijgbaar van deze console. Sinds de introductie van De Xbox One S is de 1TB versie de kleinste wat betreft geheugen is in elk ander opzicht identiek aan andere “S” versies.

Wanneer je je afvraagt of 1TB aan geheugen voldoende gaat zijn voor wat jij er mee wilt gaan doen is het belangrijk dat je je wensen even op een rijtje zet.

Is de Xbox One S 1TB voor mij voldoende?

Stel jezelf van te voren de volgende vragen. Het geheugen zal namelijk ruimschoots voldoende zijn voor de meeste gamers, behalve als je specifieke wensen hebt.

  1. Ga ik games op disc kopen of ook veel downloaden uit de store?
  2. Ga ik veel videobeelden opslaan van mijn gamen? Bijvoorbeeld om deze online te gaan zetten.
  3. Ga ik meer dan 100 games spelen en wil ik van elk van deze savegames bewaren?

Het antwoord op de laatste vraag is meestal toch wel nee. Zelfs als je meer dan 100 games speelt, wat al niet veel mensen voor elkaar krijgen, wil je dan van elk van deze games altijd de savegames blijven bewaren? De behoefte aan meer geheugen zit hem meer in wat je met de console wilt gaan doen.

1TB is zeker genoeg om een aantal games van de harde schijf te kunnen spelen, maar wanneer je al je games in de online store koopt kan het toch wel snel vol gaan raken. Dan is opteren voor een groter geheugen misschien toch wel een keuze die je het beste in het begin gelijk kunt maken, in plaats van in een later stadium een externe HDD te kopen of geheugen uit te moeten breiden. Verder kun je je voorstellen dat als je al je gloriemomenten wilt opslaan, bijvoorbeeld om terug te kijken of te delen op youtube of VIMEO of Twitch, dat je dan met 1TB ook wel redelijk snel vol zult zitten.

Weet jij al welk geheugen jij wilt voor jouw Xbox One S? Dan hebben we hier een aantal winkels voor je.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 − 12 =


It is main inner container footer text